E-mail in de cloud

Een appje hier en een tweet daar: korte berichten zijn aan de orde van de dag. Maar uiteindelijk is de ‘ouderwetse’ e-mail nog altijd de voornaamste vorm van zakelijke communicatie.

 

https://www.tendenzict.nl/assets/components/phpthumbof/cache/dreamstime_l_55160908_mail_clooud%20-%20kopie.3471d8f384218604ed7e360f33c71515538.jpg

 

Anno 2017 geldt: zeg je ‘e-mail’, dan zeg je ‘cloud’. Dankzij cloud computing wordt e-mail een nutsvoorziening voor ondernemingen; e-mail kan tegenwoordig net zo eenvoudig worden geconsumeerd als elektriciteit en water!

1. Minder onderhoud, minder stress

Stop je zakelijke e-mail in de cloud en leun heerlijk achterover. De experts die de cloudsoftware hebben gecreëerd, verzorgen namelijk het benodigde onderhoud. Tegelijkertijd kunnen jij en je medewerkers zelf bepalen hoe jullie e-mailfuncties instellen en gebruiken. Je krijgt dus niet de lasten, maar wél de lusten.

2. Automatische updates

Software-updates en reparaties? Daar hoef je je niet druk over te maken. Alles gaat automatisch; direct na een release wordt de cloud geüpdatet. Verlies je hierdoor de controle? Absoluut niet. Op de benodigde punten heb je nog steeds de touwtjes in handen.

3. Betere beveiliging

Wij als TendenZ ICT hebben een heel team dat zich bezighoudt met de beveiliging van jouw data. Deze taak behoort tot onze core business.

4. Flexibel bezig zijn: schaalbaarheid

Werk je met e-mail in de cloud, dan kun je per stuk, per moment, per week of per maand op- en afschalen. Meer gebruikers door (tijdelijke) groei of minder gebruikers vanwege bezuinigingen? Met cloud-based e-mail heb je nooit meer een ‘omvang-gerelateerd’ probleem.

5. Bespaar geld: kostenreductie

Servers voor e-mailopslag kosten geld. Véél geld, als je bedrijf goed loopt. Met cloud-based e-mail kun je enorm besparen. Je koopt namelijk alleen de clouddiensten die je nodig hebt – wanneer je er behoefte aan hebt.

 

Wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0592-420610

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie