Cloud Computing

dreamstime_l_40673254.fecb5083f8b0a531a450f5126868b3a2536

 

De traditionele werkplek verliest steeds meer terrein ten opzichte van de mobiele werkplek. Steeds meer organisaties oriënteren zich op de mogelijkheden van het werken op afstand. De behoefte om productief te blijven en in contact te blijven, is hierbij een belangrijke factor. Er bestaan veel situaties waarin toegang tot uw bedrijfsgegevens en applicaties op afstand grote voordelen oplevert. TendenZ ICT voorziet uw organisatie van informatie- en communicatietechnologie die het u en uw medewerkers mogelijk maakt om op afstand toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens en applicaties. Tevens zorgen wij ervoor, dat het gebruik van IT-functies en de investering die daaraan verbonden is, veel beter op elkaar zijn afgestemd.

TendenZ ICT levert met Cloud Computing een dienst die naast dat u altijd over actuele software beschikt, u ook in staat stelt hiervan te profiteren, zonder direct alle bestaande investeringen versneld af te schrijven.

Met de cloudservice van TendenZ ICT bent u in staat exact het juiste type en de juiste hoeveelheid IT-functies aan te schaffen en kunt u op elk gewenst moment capaciteit en applicaties toevoegen. Bovendien betaalt u alleen voor de functionaliteit, opslag, rekenkracht en applicaties die u daadwerkelijk gebruikt.

Bij TendenZ ICT kunt u via cloud computing gebruikmaken van onze infrastructuurvoorzieningen wanneer u het beheer van uw software of kantoorautomatisering bij ons onderbrengt.
Hierbij is TendenZ ICT verantwoordelijk voor de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur.

Bij Cloud Computing moet u denken aan:

  • Online Werkplek
  • Hosted Exchange
  • Online opslag
  • Shared server
  • Dedicated server
  • Remote back-up
  • Webhosting

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of vraag de gratis IT-Check aan en bekijk de mogelijkheden!

Categorieën: Geen categorie

Eén reactie

Geef een reactie