Netwerkbeheer

combined_netwerkbeheer.3471d8f384218604ed7e360f33c71515485

Netwerkbeheer

De kwaliteit van uw netwerk draagt zonder twijfel bij aan het succes van uw organisatie. Een complex systeem als een computernetwerk vergt onderhoud, zowel preventief als reactief.

Organisaties maken tegenwoordig veelvuldig gebruik van IT-systemen om hun werkzaamheden uit te voeren, waardoor ook de afhankelijkheid van deze systemen groeit. Goede prestaties, hoge betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de juiste functionaliteiten zijn dus van essentieel belang voor organisaties.

Wanneer er problemen op het gebied van IT ontstaan en de bovenstaande punten niet worden bereikt, kan het zijn dat medewerkers niet in staat zijn hun werkzaamheden effectief uit te voeren.
TendenZ ICT levert daarom netwerkbeheer aan via onder andere beheercontracten dit kan zowel remote als onsite, 24×7 monitoring, Cloud computing (online werkplek), File-sharing (OwnCloud), back-up oplossingen, etc.

Cloud

Dit netwerkbeheer omvat diverse controle- en onderhoudsmogelijkheden om organisaties te voorzien van een degelijke ICT-omgeving.
Hierbij is onze ondersteuning precies zoals u mag verwachten van een leverancier van totaaloplossingen: allesomvattend.
Onze consultants staan tot uw beschikking voor alle ICT-vragen rondom soft- en hardware die bij u zijn geïmplementeerd.

Netwerkbeheer doen we onder andere in de vorm van een strippenkaart; dit maakt het voor u voordelig en bovenal overzichtelijk!
Een strippenkaart betekent niets anders dan dat u van tevoren een aantal uren inkoopt die u bij ons kunt besteden.
De strippenkaart bestaat uit preventief en reactief onderhoud. Uit ervaring is gebleken dat dit de prestaties van uw systemen bevordert en de kans op storingen aanzienlijk verkleint.

Veel voordelen!

De strippenkaart heeft natuurlijk vele voordelen. Zo betaalt u geen voorrijkosten en profiteert u van een lager uurtarief. We sommen het hieronder even voor u op.

  • Geen voorrijkosten
  • Concurrerend uurtarief
  • Serverstoringen worden binnen 8 uur opgelost
  • Computerstoringen worden binnen 24 uur opgelost
  • Een vaste contactpersoon
  • De strippenkaart is onbeperkt geldig
  • Wij waarschuwen u wanneer uw licenties bijna verlopen zijn
  • Veel kan op afstand gedaan worden door middel van remote beheer
  • Gratis helpdeskondersteuning
  • Gratis advies rondom uw IT-netwerk

Kortom, uw eigen systeembeheerder voor een zeer concurrerend tarief.

Wilt u meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0592-420610 of op onze website www.tendenzict.nl.

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie