ICTWaarborg geeft aandacht aan Stichting ALS tijdens ICT Cup

Vrijdag 16 juni doet TendenZ mee aan de ICT Cup in Papendal. Dit is een onderlinge competitie tussen toonaangevende Nederlandse ICT-bedrijven. Deze bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de felbegeerde Cup. Rondom de ICT Cup zal er extra aandacht worden besteed aan de strijd tegen de genadeloze ziekte ALS.

ALS is een dodelijke zenuw-spierziekte die iedereen kan treffen, waarbij de signalen van uit de hersenen niet meer aankomen bij de spieren, met als gevolg dat één voor één de spieren uitvallen. Hierdoor kan je steeds minder zelf zoals bewegen, praten, eten en drinken. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Meestal overlijdt iemand met ALS omdat de ademhalingsspieren er mee ophouden.

Het is natuurlijk de bedoeling dat we met z’n allen zoveel mogelijk geld ophalen om verder onderzoek naar deze vreselijke ziekte mogelijk te maken. Daarom vragen wij u om een (kleine) bijdrage. Heeft u een (kleine) bijdrage geleverd laat het ons weten, dan ontvangt u van ons 2 toegangskaarten voor het Drents museum.

Doneren kan via de speciale ICT Cup actiepagina: https://www.alsacties.nl/actie/ictcup. In de bijlage kun je de tussenstand vinden wat er tot nu toe is opgehaald voor ALS. Wij hopen hier met z’n allen maximaal aan te kunnen bijdragen en alvast bedankt voor de bijdrage.

 

Team TendenZ

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie