Terugblik op een geslaagde ICT2016

Gisteren vond de eerste editie van ICT2016 plaats. Graag blikken wij met u terug op dit congres met als hoofdthema: kansen voor de ondernemer.

Het decor voor ICT2016 was het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Een schitterende ambiance met de nieuwste technieken waar inspiratie voor ICT-bedrijven voorop staat. ICTWaarborg opende het congres met de visie van ICTWaarborg op de toekomst. Diederik de Kruijff, die sprak namens ICTWaarborg, nam de bezoekers mee langs de kansen van deze dag. Er werd ook teruggeblikt op het verleden. Hoe de ICT-branche zich heeft ontwikkeld de laatste jaren en hoe snel de ontwikkelingen in het heden plaats gaan vinden. Uiteraard deelde hij de visie van onze brancheorganisatie en lichtte hij de handigheidjes en ICTWaarborg-dienstverlening aan.

iwb1

Verschillende sprekers werden geïntroduceerd door dagvoorzitter Sven Kockelmann. Richard van Hooijdonk (trendwatcher-inspirational speaker), Hans van der Meer (Microsoft), Pim Volkers (Fox-IT), Tessa Holzenbosch (GfK), Dave Maasland (ESET) en Peter Kager (ICTRecht) hebben als sprekers onze bezoekers hun visie en missie en kansen in 2016 laten zien.

iwb2

Aan het einde van de dag namen een aantal sprekers deel aan een debat waar privacy en beveiliging belangrijke onderwerpen waren. Daarna volgende de afsluitende netwerkborrel waar saxofonist Saxojoe zorgde voor een relaxte sfeer. Kortom een geslaagde eerste editie!

Categorieën: Nieuws

2 reacties

Geef een reactie