Beheer & onderhoud

dreamstime_m_31112173(BeheerOnderhoud).3471d8f384218604ed7e360f33c71515355

 

Voor een concurrerende prijs kunt u het beheer en onderhoud van de IT-omgeving van uw lijst met zorgen schrappen door geheel of gedeeltelijk uw IT-beheer uit te besteden. Dit doen we met behulp van verschillende diensten op het gebied van beheer en onderhoud.

Voorkomen is beter dan genezen…

Veel problemen met IT-systemen worden veroorzaakt door een gebrek aan onderhoud en zorgen vaak voor het uitvallen van werkzaamheden. Dit kan enorme, niet-ingecalculeerde gevolgen voor uw organisatie/bedrijfsprocessen hebben. TendenZ ICT biedt daarom door middel van verschillende diensten preventief en collectief onderhoud aan om de kans op problemen binnen uw IT-systemen te reduceren.

Door het uitvoeren van periodiek onderhoud aan uw IT-systemen, reduceren wij de kans op uitval van kritische IT-systemen, waardoor de kans op problemen en storingen aanzienlijk wordt teruggebracht.

Voordelen preventief onderhoud

  • Reductie onverwacht optredende storingen
  • Verhoogde beschikbaarheid apparatuur
  • Constante kwaliteit van uw IT-systemen

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer doen we in de vorm van een strippenkaart; dit maakt het voor u wel heel voordelig! Een strippenkaart betekent niets anders dan dat u van tevoren een aantal uren inkoopt die u bij ons kunt besteden.
De strippenkaart bestaat uit preventief en reactief onderhoud. Uit ervaring is gebleken dat dit de prestaties van uw systemen bevordert en de kans op storingen aanzienlijk verkleint.

Remote beheer

Met remote beheer voeren we het beheer op afstand uit. Makkelijk voor u, omdat niemand u constant voor de voeten loopt.
We loggen op afstand in op uw computer of server om het nodige onderhoud te verrichten of om kleine storingen te verhelpen. Remote beheer heeft vele voordelen.

Graag bieden wij u gratis een volledige IT check aan bij u op kantoor. Met deze check kunt u geheel vrijblijvend de kwaliteit van de IT binnen uw organisatie laten controleren en kunnen we samen kijken hoe we uw bedrijfsproces zo goed mogelijk kunnen vertalen in de techniek.

Aarzel niet om contact op te nemen wanneer u geïnteresseerd bent in verdere informatie of in een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0592-420610 of via e-mail: sales@tendenz.nl

Categorieën: Informatie

Eén reactie

Geef een reactie