Anti spam

Spam, oftewel ongewenste e-mail. Een e-mail box met veel spam kan erg vervelend zijn. Een spamfilter zorgt ervoor dat spam tot een minimum wordt beperkt.

Flexfilter

Een flexfilter ook wel bekent als een spamfilter dient voor het filteren van e-mail verkeer om spam tegen te gaan. E-mails voor een bepaald domein worden eerst naar het flexfilter gestuurd en vervolgens door het flexfilter afgeleverd bij de mailserver van het betreffende domein.


SSL certificaat

SSL is de afkorting voor Secure Socket Layer. SSL is het protocol voor het creëren van een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Deze versleutelde verbinding verzekert dat alle gegevens die tussen de webserver en browser worden verstuurd, geheim blijven voor buitenstaanders en niet gestolen kunnen worden. SSL wordt gebruikt voor miljoenen websites om online transacties te beveiligen en er voor te zorgen dat persoonlijke informatie, zoals creditcard- en adresgegevens, versleuteld worden.

Voor een SSL verbinding heeft de webserver een SSL certificaat nodig. Het SSL certificaat zorgt voor de versleuteling van de verbinding en voor het valideren (goedkeuren) van de identiteit van een website. Het certificaat bevat onder andere informatie over de certificaathouder, het domein, de naam van de Certificate Authority (CA) die het certificaat heeft uitgegeven, het root certificaat, het land waarin het certificaat is uitgegeven en de geldigheidsduur.

Soorten SSL certificaten

Er zijn drie verschillende type SSL-certificaten: enkel domein, wildcard, en multi-domein. Daarnaast zijn er ook drie validatiemanieren: domeinvalidatie, organisatievalidatie en uitgebreide validatie.

Welk type SSL certificaat u nodig heeft is afhankelijk van meerdere factoren. TendenZ ICT kan u adviseren in de keuze van een SSL certificaat.

 

IS UW DOMEINNAAM NOG BESCHIKBAAR

Vul onderstaand uw gewenste domeinnaam in en kijk of deze nog beschikbaar is.


 

WILT U OOK UW EIGEN WEBSITE?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

ONZE PARTNERS