Snelle webhosting
Eigen servers
Professionele helpdesk
24/7 bereikbaar

Webhosting

Webhosting is het onderbrengen van je website op een computer die altijd verbonden is met internet. Op die manier is je website altijd bereikbaar voor bezoekers.

Door het enorme aanbod van hostingproviders is het soms moeilijk te bepalen wat de beste hostingprovider voor je is. Vaak wordt door de hostingaanbieders nadruk gelegd op de prijs, maar de kwaliteit van de servers en de netwerken zijn minstens zo belangrijk. TendenZ ICT biedt verschillende hostingpakketten aan. Zo zijn er hostingpakketten voor de beginner die zich net aan het internet waagt. Maar er zijn ook pakketten voor de professionals die het uiterste willen bereiken.

Naast de pakketten die wij je aanbieden, bieden we ook professionele hulp bij de hosting van jouw website. Het beheer ligt in onze eigen omgeving en daardoor is de communicatielijn met ons zeer kort. Voor kwaliteitshostingpakketten ben je bij TendenZ ICT aan het juiste adres!

Meer informatie over webhosting?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Jouw werkplek online bevat:

Benieuwd naar "Het nieuwe netwerkbeheer"?

Doormiddel van managed-services beheren wij je IT-omgeving en controleren wij dagelijks automatisch door onze software-oplossingen je ICT-infrastructuur op diverse onderdelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over back-ups, updates en beveiliging.

Lees meer...