Snelle webhosting
Eigen servers
Professionele helpdesk
24/7 bereikbaar

Webhosting

Webhosting is het onderbrengen van je website op een computer die altijd verbonden is met internet. Op die manier is je website altijd bereikbaar voor bezoekers.

Door het enorme aanbod van hostingproviders is het soms moeilijk te bepalen wat de beste hostingprovider voor je is. Vaak wordt door de hostingaanbieders nadruk gelegd op de prijs, maar de kwaliteit van de servers en de netwerken zijn minstens zo belangrijk. TendenZ ICT biedt verschillende hostingpakketten aan. Zo zijn er hostingpakketten voor de beginner die zich net aan het internet waagt. Maar er zijn ook pakketten voor de professionals die het uiterste willen bereiken.

Naast de pakketten die wij je aanbieden, bieden we ook professionele hulp bij de hosting van jouw website. Het beheer ligt in onze eigen omgeving en daardoor is de communicatielijn met ons zeer kort. Voor kwaliteitshostingpakketten ben je bij TendenZ ICT aan het juiste adres!


Meer informatie over webhosting?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Jouw werkplek online bevat:

Internetlijnen

Een groot aantal gemeentes in Nederland zijn al in een gevorderd stadium wat betreft de aanleg en implementatie van een glasvezelnetwerk. In veel gemeentes kunt u dan kiezen tussen een ADSL lijn, Ziggo of glasvezellijn. Wij als TendenZ ICT kunnen samen met u kijken welke provider het beste bij u past en wat er op uw locatie beschikbaar is. Hierbij werken wij met netwerkmonteurs die weten waar ze over praten.

Zakelijk internetlijn: snel, flexibel, betrouwbaar

Met zakelijk internetlijn beschikt u over snelle, optimaal veilige, flexibele en betrouwbare verbinding. We bieden u een open netwerk, omdat we vinden dat u zelf mag weten met wie u informatie uitwisselt en samenwerkt.


Waarom klanten kiezen voor zakelijke internetlijn


  • Landelijk dekkend glasvezelnetwerk
  • Betrouwbare connectiviteit
  • Snelste reparatietijden in de markt

Bent u benieuwd naar de aansluitmogelijkheden voor uw organisatie? Neem dat contact met ons op en mail naar sales@tendenz.nl of bel naar 088 00 29 000