Efficiënt
Lagere kosten
Altijd up-to-date
Schaalbaar

WebCloud365

Meer en meer applicaties zijn beschikbaar via de cloud. Er worden vele verschillende applicaties gebruikt binnen de meeste organisaties, maar nog niet alle applicaties zijn beschikbaar op dezelfde manier. De ene applicatie is te gebruiken via een website en de andere is nog geïnstalleerd op een werkstation of server. Deze applicaties zijn weer beveiligd met verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden. Een wens is eenvoudige toegang tot alle applicaties die gebruikt moeten worden en deze applicaties moeten beschikbaar zijn op basis van je functie of rol binnen de organisatie.

WebCloud365 is de oplossing hiervoor in de vorm van een Workspace. Binnen dit online portaal vind je alle applicaties en data die je binnen je organisatie nodig hebt. Hierbij kun je denken aan je persoonlijke en gedeelde bestanden, e-mail en agenda, interne procedures en bedrijfsspecifieke applicaties. Het online portaal is platform-onafhankelijk waardoor het eenvoudig te bereiken is vanaf ieder apparaat, of dit nu je laptop, tablet of smartphone is, maakt hierbij geen verschil.

We helpen je met het inrichten van jouw ideale werkplek

Voordelen van deze oplossing

Inrichting op maat

Op basis van de wensen creëren we gezamenlijk de gewenste online werkplek. Hierbij krijgt WebCloud365 de eigen huisstijl van de organisatie.

Veilig

WebCloud365 is een veilige omgeving. Indien gewenst is dit te combineren met het beheren van gebruikersapparaten.

Rechten en rollen

Elke medewerker krijgt toegang tot de applicaties en data die behoren bij de functie binnen de organisatie.

Ondersteuning

Ondersteuning op afstand is inbegrepen. Onze helpdesk helpt je graag bij problemen met WebCloud365.

Gebruiksgemak

Via WebCloud365 is het mogelijk om via eenmaal inloggen (Single Sign On) toegang te krijgen tot alle applicaties die dit ondersteunen.

Flexibel

Met WebCloud365 kun je overal werken wanneer je maar wilt via een apparaat met internetverbinding.

Communicatie

Via het portaal zie je nieuwe meldingen in de verschillende communicatiekanalen die gebruikt worden binnen de organisatie.

Uniformiteit

Alle medewerkers werken met hetzelfde portaal met de nodige applicaties. Dit voorkomt dat medewerkers externe tools gaan gebruiken.

Microsoft 365 bevat veel mogelijkheden. Afhankelijk van het type licentie krijg je toegang tot bovenstaande applicaties.

Waarom je voor ons kiest:

We helpen jou met het inrichten van jouw ideale werkplek

Iedere organisatie is uniek en heeft eigen wensen en prioriteiten. Wij richten het online WebCloud365 portaal samen met je in. Denk hierbij aan integraties met de voor jou belangrijke applicaties, het toepassen van een rechten- en rollenstructuur voor je medewerkers en het creëren van het portaal in je eigen huisstijl.

WebCloud365 van TendenZ

Een complete online werkplek voor alle medewerkers: Alle data direct en veilig beschikbaar op basis van de rechten en rollenstructuur binnen je organisatie. Bedrijfsspecifieke applicaties en documenten zijn eenvoudig te koppelen binnen het portaal.


Werkplek op maat: Samen creëren we de gewenste online werkplek. Compleet met alle bedrijfsspecifieke applicaties en een eigen huisstijl.


Ondersteuning: Bij ingebruikname en daarna helpen we je graag bij vragen of problemen.


Schaalbaar: WebCloud365 is een flexibele oplossing die maandelijks op en af te schalen is, zodat er geen overbodige kosten gemaakt worden. Binnen WebCloud365 komen steeds weer nieuwe functies beschikbaar die handig kunnen zijn voor jouw organisatie.


Wil je meer weten over onze oplossing? Wij werken graag samen met je om tot de beste oplossing te komen voor je organisatie. Het is ook mogelijk om een demonstratie aan te vragen, bij ons of bij jou op locatie. We horen graag van je.

Meer informatie aanvragen