Duidelijk advies
Schaalbaar
Beter bereikbaar
Grotere functionaliteit

VoIP

VoIP is een afkorting voor Voice Over Internet Protocol, of, in meer algemene termen, telefoondienst via internet. Als je een internetverbinding van redelijke kwaliteit hebt, kun je de telefoondienst laten bezorgen via een internetverbinding in plaats van via de lokale telefoonmaatschappij.

VoIP bij TendenZ

Als je klant wordt van TendenZ, krijg je een telefoonnummer in onze online VoIP-omgeving. Jij bepaalt zelf wat er gebeurt als het nummer gebeld wordt en vervolgens maken wij samen met jou een belplan. Zo kun je ervoor kiezen om een VoIP-telefoon te laten rinkelen en wanneer en welke tekstberichten en keuzemenu’s men hoort. Natuurlijk kun je ook doorschakelen naar een ander vast nummer of één of meerdere mobiele telefoons en krijg je de beschikking over een app op je mobiele telefoon. Niet alleen wij kunnen jouw omgeving onderhouden en wijzigen, maar ook jij krijgt - mits gewenst - toegang tot ons platform om kleine aanpassingen op het gebied van het belplan aan te passen. Om dit alles te kunnen realiseren, gebruikt TendenZ 3CX. 3CX is een IP-telefoonsysteem op basis van open standaarden met Unified Communications-functies. 3CX is geschikt voor elke bedrijfsgrootte en elke sector, en voldoet aan al jouw wensen: van mobiliteit en status tot geavanceerde contactcenterfuncties en meer. Met 3CX zijn de installatie, het beheer en het onderhoud van jouw telefoonsysteem eenvoudig.

ADVIES NODIG?Bel ons op:
088 002 90 00


Stuur een mail naar:
info@tendenz.nl

CONTACTPAGINA
 

Hieronder de 10 voordelen van VoIP

 

1. Pay as you go

Een kenmerk van IP-telefonie in de Cloud is dat wordt afgerekend per gebruiker per maand. Dat betekent dat er niet geïnvesteerd hoeft te worden in een IP-telefooncentrale die als hardware op de bedrijfslocatie geplaatst wordt. De kosten zijn daarmee overzichtelijk en voorspelbaar.

2. Schaalbaar

Met VoIP-telefonie ben je erg flexibel en niet alleen in je bereikbaarheid. Naast het feit dat je bereikbaar bent waar, wanneer en hoe je wilt, is één van de voordelen van VoIP ook dat het gemakkelijk te schalen is. Je kunt eenvoudig zelf een extra account aanvragen of opzeggen.

3. Inzicht in bereikbaarheid collega’s

Of je nu op kantoor, thuis of onderweg bent, al je collega’s kunnen je bereikbaarheid inzien, ook als je te maken hebt met buitendienstmedewerkers. Je kunt dus precies zien wie bereikbaar is en wie bijvoorbeeld in een afspraak zit.

4. Vrijheid & bereikbaarheid

Als klant van TendenZ heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je maar wilt: de telefonie verhuist gewoon met je mee. Een doorschakeling of belgroep is heel gemakkelijk aan te maken, waardoor je goed bereikbaar bent!

6. Functionaliteiten

De uitgebreide functionaliteiten van VoIP zorgen voor een professionele uitstraling van je onderneming. Kies voor een keuzemenu met wachtmuziek en een slimme wachtrij of voor het versturen van de voicemail naar e-mail. Je kunt een professionele voice-over genereren of integreren met diverse applicaties.

7. Toestel onafhankelijk

Bellen via een mobiele app, browser of via een vast VoIP-toestel. Met VoIP bepaal je zelf hoe en waarmee jij wilt communiceren met jouw klanten en leveranciers.

8. Flexibel telefoneren

Je kunt gemakkelijk oproepen overnemen, uitbellen met verschillende nummers, doorverbinden en doorschakelen en dat vanaf verschillende locaties/vestigingen.

9. Ondersteuning

TendenZ biedt je VoIP basissupport, daarbij ontvang je supportmogelijkheden, onderhoud & updates en gebruikersondersteuning.

10. Telefonisch vergaderen & groepsoproepen

Maak gebruik van hoogwaardige video- en spraakcommunicatie. Gebruikers kunnen direct deelnemen aan jouw video- of audioconferentie zonder extra software of apps te hoeven downloaden.

Meer informatie over VoIP

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.