Preventief beheer op locatie

Om storingen te voorkomen en alle onderdelen van het netwerk te controleren, voeren we preventief beheer en onderhoud op locatie uit. Met preventief beheer voorkomen we storingen binnen het netwerk en zorgen we ervoor dat alle apparatuur voorzien is van de nieuwste firmwareversies en updates. Bij het bezoek worden ook gebruikersvragen behandeld en geven we advies voor eventuele verbeteringen binnen het netwerk.

Bij preventief beheer en onderhoud komen wij onder de noemer IT-consultancy periodiek langs. Een voordeel hiervan is dat we direct contact hebben met de eindgebruikers. Ook wordt bij beheer op locatie sneller een probleem op de werkvloer herkend en kunnen hierbij direct oplossingen worden geboden.

Het is mogelijk om het complete beheer en onderhoud door ons te laten uitvoeren, maar ook ondersteuning of toevoeging van extra kennis voor een interne IT-afdeling is mogelijk.

Voor preventief beheer werken wij met een strippenkaart. De bestede tijd wordt hiervan afgeschreven. Bij het gebruik van de strippenkaart maak je gebruik van een gereduceerd uurtarief.

Vraag direct een gratis IT-check aan!

Doe de vrijblijvende IT-check van TendenZ en kom er achter wat jouw organisatie kan besparen met onze hulp!
Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-check aan. Je zult verbaasd zijn over de uitkomst!

ONZE PARTNERS

Benieuwd naar "Het nieuwe netwerkbeheer"?

Doormiddel van managed-services beheren wij je IT-omgeving en controleren wij dagelijks automatisch door onze software-oplossingen je IT-infrastructuur op diverse onderdelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over back-ups, updates en beveiliging. Lees meer...