TendenZ, jouw ICT- & CRM-partner

Wij zijn TendenZ, je ICT- & CRM-partner die je ondersteunt, die meedenkt en de tools biedt voor de verdere groei van je organisatie. Wij hechten veel waarde aan korte communicatielijnen en vaste contactpersonen met de juiste expertise om je verder te helpen.

Wij beschikken over gecertificeerde consultants, CRM-adviseurs en gedreven software-developers die kunnen je bijstaan vanaf inventarisatie tot aan het volledig aanpassen van jouw bedrijfsprocessen.TendenZ ICT

TendenZ is je ervaren ICT-partner die je adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al jouw automatiseringsvraagstukken. Al sinds 1997 heeft TendenZ zich gericht op het aanbieden van een uitgebreid pakket ICT-diensten.

Zo kunnen wij je bijvoorbeeld een compleet virtueel bureaublad aanbieden (Remote Desktop Online), gehost in het QTS Data Hotel Groningen dat de beste veiligheid, prestaties en betrouwbaar biedt. Geïnteresseerd in meer informatie of de mogelijkheden? Klik dan hier.


 

Gartner

Het aantal bedrijven dat gebruik maakt van Cloud Mailing
gaat in de komende jaren hard groeien


 

TendenZ Act! CRM

Wij beschikken als enige Act! CRM-partner in de Benelux over het hoogste Act! Diamond Business Partner-niveau en daar zijn we trots op. Daarnaast hebben wij ook de Act! Certified Hosting-status en Training Center-status zodat wij je volledig kunnen ondersteunen. Door onze hechte samenwerking met Swiftpage (Act! CRM-producent) kan je ervan op aan, dat je investering in door ons geleverde oplossingen wordt ondersteund door deze toonaangevende leverancier van business management software en services voor het midden- en kleinbedrijf. Niet voor niets zijn er meer dan 6 miljoen Act! CRM gebruikers in meer dan 100 landen.

TendenZ Development

Wij hebben de beschikking over ervaren software-developers die je kunnen helpen bij praktisch alle integraties met externe applicaties, die (klanten-, support-, werkbonnen-)portals naar wens kunnen bouwen, bijvoorbeeld geïntegreerd met Act! CRM of die kunnen helpen met specifieke maatwerkprojecten. Interesse in meer informatie? Lees meer.

Dat is in een notendop wie wij zijn, maar wij zijn natuurlijk zeer benieuwd naar jouw verhaal.


DE GRATIS ICT-CHECK VAN TENDENZ

Heeft ook u de afgelopen tijd last gehad van hardnekkige virussen of die vervelende spam? Is uw netwerk ook zo traag? Heeft u vaak last van vastlopers? Of wilt u ook weten hoe het met uw huidige netwerk is gesteld? Hiervoor biedt TendenZ ICT u de gratis IT-check.

Aan de hand van de door u ingevulde IT-check nemen wij contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een 2 uur durende IT-check.


 

MEER INFORMATIE OVER WERKEN IN DE CLOUD?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

ONZE PARTNERS