Het nieuwe netwerkbeheer

Om goed te kunnen blijven presteren, heeft je IT-infrastructuur onderhoud nodig. Dit zou kunnen door middel van een eigen IT-afdeling binnen je organisatie, maar dit brengt vaak hoge en onvoorspelbare kosten met zich mee. Een oplossing daarvoor is het uitbesteden van het volledige of gedeeltelijke netwerkbeheer met een managed-servicecontract.


Managed Services

Met een managed-servicecontract beheren wij je IT-omgeving en controleren wij dagelijks automatisch door onze software-oplossingen je IT-infrastructuur op onder andere vrije schijfruimte, rendement, antivirus, back-ups en beveiligingszaken. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over back-ups, updates en beveiliging. Bij een managed-servicecontract wordt je IT-omgeving gemonitord en bewaakt en heb je een servicedesk voor al je IT-vragen.Vraag direct een gratis IT-check aan!

Doe de vrijblijvende IT-check van TendenZ en kom er achter wat jouw organisatie kan besparen met onze hulp!
Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-check aan. Je zult verbaasd zijn over de uitkomst!

ONZE PARTNERS

Benieuwd naar "Het nieuwe netwerkbeheer"?

Doormiddel van managed-services beheren wij je IT-omgeving en controleren wij dagelijks automatisch door onze software-oplossingen je IT-infrastructuur op diverse onderdelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over back-ups, updates en beveiliging. Lees meer...