Eigen helpdesk
24/7 monitoring
Voorkom storingen
Bespaar tijd en geld

Netwerkbeheer

Tegenwoordig maken bedrijven veelvuldig gebruik van systemen in een IT-omgeving om werkzaamheden uit te voeren. Het is daarom van essentieel belang dat deze systemen goed functioneren. Dit is nodig voor je medewerkers om hun werkzaamheden effectief uit te kunnen voeren.

Om ervoor te zorgen dat alle systemen in de IT-omgeving van je organisatie op orde zijn en goed functioneren, biedt TendenZ ICT netwerkbeheer aan in verschillende vormen. Zo kun je je gehele netwerkbeheer in handen van TendenZ ICT geven, waardoor problemen in de IT-omgeving sneller worden herkend en kunnen worden opgelost. Ook kun je een managed-servicecontract afsluiten. Hierbij controleren wij op afstand dagelijks je ICT-infrastructuur. Hiermee bespaar je zowel tijd als geld, omdat problemen grotendeels worden voorzien en bewaakt.

Meer informatie over netwerkbeheer?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Tendenz ICT heeft diverse mogelijkheden voor je netwerkbeheer

Benieuwd naar "Het nieuwe netwerkbeheer"?

Doormiddel van managed-services beheren wij je IT-omgeving en controleren wij dagelijks automatisch door onze software-oplossingen je ICT-infrastructuur op diverse onderdelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over back-ups, updates en beveiliging.

Lees meer...