Patch-management

Tegenwoordig is het noodzakelijke ook i.c.m. de nieuwe AVG wetgeving dat uw systemen regelmatig worden bijgewerkt om goed te blijven functioneren en cybercriminelen op afstand te houden. Deze patches dienen goed getest te zijn en gecontroleerd te worden toegepast.

Daarnaast is het zo dat wij doormiddel van de software oplossing op alle werkstations in staat zijn om alle servers werkstations te voorzien van de nieuwste updates, zonder dat hier iemand aan te pas komt.

Met Managed services zijn uw besturingssystemen van uw server(s) en werkstation(s) (Microsoft en Apple systemen dus altijd actueel). Dit kan aangevuld worden met updates op andere pakketten zoals bijvoorbeeld; Adobe, Java, iTunes en Office. Momenteel ondersteunen wij meer dan 25 extra pakketten. Doordat wij deze processen geautomatiseerd hebben kunnen wij deze dienst voor een aantrekkelijk maandbedrag aanbieden.

Patch management diensten

Om ervoor te zorgen dat er geen vertragingen of problemen opkomen bij het patch management binnen uw organisatie, bieden wij patch management diensten aan. Onze diensten zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving over de juiste continuïteit en stabiliteit beschikt.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS IT CHECK AAN

Wij bieden u geheel gratis een uitgebreide IT Check aan, u zult verbaasd zijn over de uitkomst!

DOE DE IT CHECK
 

MEER INFORMATIE OVER MANAGED UPDATES?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

ONZE PARTNERS