Patchmanagement

Tegenwoordig is het - ook i.v.m. de nieuwe AVG-wetgeving - noodzakelijk dat je systemen regelmatig worden bijgewerkt om goed te blijven functioneren en cybercriminelen op afstand te houden. Deze patches dienen goed te zijn getest en gecontroleerd te worden toegepast.

Daarnaast is het zo dat wij door middel van de software-oplossing op alle werkstations in staat zijn om alle servers en werkstations te voorzien van de nieuwste updates, zonder dat hier iemand aan te pas komt.

Met Managed Services zijn je besturingssystemen van je server(s) en werkstation(s) (Microsoft- en Apple-systemen) dus altijd actueel. Dit kan worden aangevuld met updates op andere pakketten zoals bijvoorbeeld Adobe, Java, iTunes en Office. Momenteel ondersteunen wij meer dan 25 extra pakketten. Doordat wij deze processen hebben geautomatiseerd, kunnen wij deze dienst voor een aantrekkelijk maandbedrag aanbieden.

Patchmanagementdiensten

Om ervoor te zorgen dat er geen vertragingen of problemen opkomen bij het patchmanagement binnen je organisatie, bieden wij patchmanagementdiensten aan. Onze diensten zorgen ervoor dat je ICT-omgeving over de juiste continuïteit en stabiliteit beschikt.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS IT-CHECK AAN

Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-Check aan. Je zult verbaasd zijn over de uitkomst!

DOE DE IT-CHECK
 

MEER INFORMATIE OVER MANAGED UPDATES?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

ONZE PARTNERS