Patchmanagement

Tegenwoordig is het - ook i.v.m. de nieuwe AVG-wetgeving - noodzakelijk dat je systemen regelmatig worden bijgewerkt om goed te blijven functioneren en cybercriminelen op afstand te houden. Deze patches dienen goed te zijn getest en gecontroleerd te worden toegepast.

Daarnaast is het zo dat wij door middel van de software-oplossing op alle werkstations in staat zijn om alle servers en werkstations te voorzien van de nieuwste updates, zonder dat hier iemand aan te pas komt.

Met Managed Services zijn je besturingssystemen van je server(s) en werkstation(s) (Microsoft- en Apple-systemen) dus altijd actueel. Dit kan worden aangevuld met updates op andere pakketten zoals bijvoorbeeld Adobe, Java, iTunes en Office. Momenteel ondersteunen wij meer dan 25 extra pakketten. Doordat wij deze processen hebben geautomatiseerd, kunnen wij deze dienst voor een aantrekkelijk maandbedrag aanbieden.

Patchmanagementdiensten

Om ervoor te zorgen dat er geen vertragingen of problemen opkomen bij het patchmanagement binnen je organisatie, bieden wij patchmanagementdiensten aan. Onze diensten zorgen ervoor dat je IT-omgeving over de juiste continuïteit en stabiliteit beschikt.

TendenZ werkt proactief

Met de monitoring services van TendenZ IT hoef je niet meer te bellen voor hulp bij een werkstation- of serverstoring. Je wordt gebeld door de helpdesk, zodat de storing kan worden opgelost voordat deze optreedt!

Monitoring servers en werkstations

Het falen van de IT is waar geen enkele ondernemer op zit te wachten. Met het monitoren van servers en werkstations kunnen wij op afstand problemen in je IT-omgeving tijdig signaleren en oplossen.

Door het monitoren van servers en werkstations, hebben wij inzicht in de status van je IT-processen, waarbij de continuïteit wordt gewaarborgd. Wij controleren en bewaken continu je IT-omgeving op stabiliteit, capaciteit en performance, maar ook controleren wij op onderhuidse foutmeldingen. Hierdoor kunnen wij het verlies van data en productiviteit, hoge herstel- of vervangingskosten en financiële schade voorkomen.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS IT-CHECK AAN

Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-Check aan. Je zult verbaasd zijn over de uitkomst!DOE DE IT-CHECK
 

MEER INFORMATIE OVER MANAGED UPDATES?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. 

ONZE PARTNERS