Managed Antivirus

Een gevaar voor je ICT-omgeving zijn virussen. Daarom is het noodzakelijk dat je antivirus-programma up-to-date is. Virussen richten veel schade aan; ze zijn bijvoorbeeld in staat data te vernietigen en te verwijderen. Dit is een gevaar voor de continuïteit van je bedrijfsprocessen. Virussen kunnen snel worden verspreid door het delen van bestanden via de mail of USB-sticks. Wanneer de bestanden aan het netwerk worden gekoppeld, raken ze besmet met het virus.

TendenZ ICT kan je helpen om je netwerk te beschermen tegen virussen.

ESET Mail Security

Niet alleen netwerken, maar ook e-mails kunnen worden besmet met virussen. Ransomware komt vaak via e-mails in het postvak van de ontvanger terecht. Ransomware is een chantagemethode door middel van malware. Het is een programma dat een computer of gegevens op een computer blokkeert en vervolgens de gebruiker geld vraagt om de computer weer los te maken van de ransomware.

Een oplossing om ransomware in e-mail mee op te sporen, is ESET Mail Security. Met ESET Mail Security krijg je extra beveiligingslagen op de e-mail die dreigingen opspoort en stopt voordat ze de gebruiker bereiken.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS IT-CHECK AAN

Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-Check aan. Je zult verbaasd zijn over de uitkomst!

DOE DE IT-CHECK


 

MEER INFORMATIE OVER MANAGED ICT-BEVEILIGING?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

ONZE PARTNERS