Managed Antivirus

Een gevaar voor uw ICT-omgeving zijn virussen, daarom is het noodzakelijk dat uw antivirus programma up to date is. Virussen richten veel schade aan, ze zijn bijvoorbeeld in staat om data te vernietigen en te verwijderen. Dit is een gevaar voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Virussen kunnen snel worden verspreidt door het delen van bestanden via de mail of USB-sticks. Wanneer de bestanden aan het netwerk worden gekoppeld, raakt het besmet met het virus.

TendenZ ICT kan u helpen om uw netwerk te beschermen tegen virussen.

Eset mail security

Niet alleen netwerken, maar ook e-mails kunnen besmet worden met virussen. Ransomware komt vaak via e-mails in het postvak van de ontvanger terecht. Ransomware is een chantagemethode door middel van malware. Het is een programma dat een computer, of gegevens op een computer, blokkeert en vervolgens de gebruiker geld vraagt om de computer weer los te maken van de ransomware.

Een oplossing om ransomware in e-mail mee op te sporen is ESET Mail Security. Met ESET Mail security krijgt u extra beveilingslagen op de e-mail die dreigingen opspoort en stopt voordat ze de gebruiker bereiken.

VRAAG DIRECT EEN GRATIS IT CHECK AAN

Wij bieden u geheel gratis een uitgebreide IT Check aan, u zult verbaasd zijn over de uitkomst!

DOE DE IT CHECK


 

MEER INFORMATIE OVER MANAGED ICT BEVEILIGING?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

ONZE PARTNERS