Managed Antivirus

Traditionele virusscanner

Een gevaar voor je ICT-omgeving zijn virussen. Daarom is het noodzakelijk dat je antivirusprogramma up-to-date is. Virussen richten veel schade aan; ze zijn bijvoorbeeld in staat data te vernietigen en te verwijderen. Dit is een gevaar voor de continuïteit van je bedrijfsprocessen. Virussen kunnen snel worden verspreid door het delen van bestanden via de mail of USB-sticks. Wanneer de bestanden aan het netwerk worden gekoppeld, raken ze besmet met het virus. Traditionele virusscanners hebben een licentiesleutel die jaarlijks vernieuwd dient te worden. Dit gaat vergezeld met extra administratie en kosten.

Managed Antivirus

Een gevaar voor je ICT-omgeving zijn virussen. Daarom is het noodzakelijk dat je antivirus-programma up-to-date is. Virussen richten veel schade aan; ze zijn bijvoorbeeld in staat data te vernietigen en te verwijderen. Dit is een gevaar voor de continuïteit van je bedrijfsprocessen. Virussen kunnen snel worden verspreid door het delen van bestanden via de mail of USB-sticks. Wanneer de bestanden aan het netwerk worden gekoppeld, raken ze besmet met het virus.

TendenZ ICT kan je helpen om je netwerk te beschermen tegen virussen.

ESET Mail Security

Niet alleen netwerken, maar ook e-mails kunnen worden besmet met virussen. Ransomware komt vaak via e-mails in het postvak van de ontvanger terecht. Ransomware is een chantagemethode door middel van malware. Het is een programma dat een computer of gegevens op een computer blokkeert en vervolgens de gebruiker geld vraagt om de computer weer los te maken van de ransomware.

Een oplossing om ransomware in e-mail mee op te sporen, is ESET Mail Security. Met ESET Mail Security krijg je extra beveiligingslagen op de e-mail die dreigingen opspoort en stopt voordat ze de gebruiker bereiken.

Meer informatie over managed ICT beveiliging?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar "Het nieuwe netwerkbeheer"?

Doormiddel van managed-services beheren wij je IT-omgeving en controleren wij dagelijks automatisch door onze software-oplossingen je ICT-infrastructuur op diverse onderdelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over back-ups, updates en beveiliging.

Lees meer...