Managed back-up

Traditionele virusscanner

Hoe groot of klein je organisatie ook is, er zijn altijd vele bestanden, instellingen en programma’s op een server aanwezig. Om verlies van deze gegevens te voorkomen, is het maken van back-up noodzakelijk. Een back-up is een reservekopie die je gegevens veiligstelt tegen beschadigingen, virussen of voor het geval ze per ongeluk worden gewist. Als er iets misgaat, kun je door middel van de back-up altijd terug bij je originele gegevens.

Met Managed Back-up wordt er dagelijks een back-up gemaakt en ben je door controle ervan verzekerd dat deze gelukt is.

  • SSL versleutelde gegevensoverdracht
  • Opslag van de back-up inclusief alle instellingen en gebruikersaccounts in ons Nederlandse ISO 27001-gecertificeerde datacenter

TendenZ ICT zorgt ervoor dat je bestanden altijd veilig zijn

Wanneer je het maken en bewaken van de back-up uitbesteedt aan ons, zorgen wij ervoor dat er dagelijks een back-up wordt gemaakt van al je gegevens. Ook regelen wij hersteltesten van kritieke IT-systemen. Een back-up van je gegevens, productiesystemen en systeemconfiguraties zijn altijd beschikbaar. Deze worden bewaard buiten je server of netwerk, bijvoorbeeld in de cloud. Hierdoor kun je je gegevens altijd snel en efficiënt herstellen wanneer dit nodig is.

Meer informatie over managed ICT beveiliging?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar "Het nieuwe netwerkbeheer"?

Doormiddel van managed-services beheren wij je IT-omgeving en controleren wij dagelijks automatisch door onze software-oplossingen je ICT-infrastructuur op diverse onderdelen. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over back-ups, updates en beveiliging.

Lees meer...