Over TendenZ

TendenZ ICT is de tak binnen TendenZ die zich focust op ICT in al haar facetten. Hierbij biedt TendenZ ICT u een totaaloplossing op het gebied van beheer en onderhoud van uw gehele automatiseringsomgeving.

Neem contact met ons op

Over TendenZ

TendenZ is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw automatiseringsvraagstukken. Al sinds 1997 heeft TendenZ zich gericht op het aanbieden van een uitgebreid pakket ICT-diensten.

TendenZ staat hierbij garant voor een open organisatie met korte communicatielijnen en één contactpersoon voor uw organisatie. TendenZ is onderverdeeld in drie afdelingen die zich elk hebben gespecialiseerd op hun gebied en u gezamenlijk een totaaloplossing kunnen bieden op het gebied van ICT.

 

ICT oplossingen

De aanpak van TendenZ is hierbij gericht op het begeleiden van de klant in alle fasen van automatisering, denkende aan: advies, implementatie van ICT-omgevingen, VoIP, Clouddiensten, (thuis)werkplekken en het beheer en onderhoud van uw automatiseringsomgeving.
Wij bieden vanuit www.globe-camerabeveiliging.com een uitgebreid assortiment bewakingscamera's aan en verzorgen hierbij de plaatsing en inrichting.

(Web) Development

De afdeling Design & (Web) Development is een afdeling met een creatieve visie en uitgebreide programmeerkennis.
Met onze creatieve blik en uitgebreide kennis van de hedendaagse mogelijkheden op het gebied van (internet)technologie zijn wij niet alleen bereid uw maatwerksoftware, (web)applicatie, software koppeling of website te maken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en versturen van E-mailmarketing.

Act! CRM specialist

Al ruim 20 jaar is TendenZ het aanspreekpunt voor het CRM-systeem Act! en daarbij voor alle Act! CRM gebruikers in de Benelux. Wij beschikken over gecertificeerde Act! CRM-consultants, CRM-adviseurs en gedreven software-developers die je bijstaan in het maken van een succes van je CRM. Wij kunnen je bijstaan vanaf Act!-inventarisatie tot aan het volledig aanpassen van Act! CRM aan jouw bedrijfsprocessen. Onze gecertificeerde consultants beschikken over de expertise, ervaring en passie om jouw CRM effectief in te richten en soepel te laten verlopen. En mochten er vragen zijn tijdens het gebruik van Act! CRM, dan hebben wij een goed bereikbare supportafdeling met veel kennis die je graag weer op weg helpt. TendenZ heeft al meer dan 2.500 klanten in Nederland geholpen bij een succesvolle Act!-implementatie. 

Wanneer u gebruik wilt maken van diensten en/of producten van TendenZ, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0592-420610 of 010-2950600 of per e-mail via sales@tendenz.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om u te voorzien van extra informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.