0592 420 610 / 010 2950 600

Camerabeveiliging

Zit u eraan te denken om uw woonhuis, bedrijf, garage of tuin maar ook de boot, parkeerplaats, magazijn, loods etc. met videocamera’s te gaan bewaken? Kies dan voor onze IP-cameraservice.

TendenZ is de leverancier en installateur op het gebied van IP HD camerabewaking. Hierbij werken wij samen met de firma Globe Camerabeveiliging. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en service tegen een concurrerende prijs. Om deze kwaliteit te garanderen, komt één van onze gecertificeerde installateurs graag bij u langs voor een gratis inventarisatie en een gedegen advies om zo tot een optimale oplossing voor uw situatie te komen. Naast dat u de mogelijkheid heeft om de camerabewaking gedeeltelijk zelf te installeren, kunnen wij de installatie volledig voor u verzorgen en het systeem werkklaar opleveren. Daarnaast beschikt TendenZ over een volledige helpdesk waar wij u op afstand kunnen ondersteunen.

Deels zelf uw camerabewaking installeren

Het is bij TendenZ ook mogelijk zelf de kabels te trekken, maar een gecertificeerde installateur de bewakingscamera's te laten afhangen en eventueel direct de internetkoppeling te laten realiseren. Kort gezegd zorgt u voor het trekken van de bekabeling en onze installateur maakt de installatie af en levert het bewakingssysteem werkklaar op.

Volledige installatie van uw camerabewaking

Tot slot is het uiteraard mogelijk de installatie van het camerabewakingssysteem geheel door ons te laten verzorgen. De gecertificeerde installateur zal in dat geval de installatie van A tot Z naar uw wensen uitvoeren. Hierbij bent u er zeker van dat het camerabewakingssysteem werkklaar en inclusief uitleg wordt opgeleverd.

Camerabewaking kan een complexe materie zijn en voor elke situatie weer anders zijn. Wij begrijpen dat het dan niet altijd eenvoudig is de goede keuze te maken op de website. Hiervoor kennen wij de inventarisatieservice. Een ervaren installateur komt dan bij u op locatie voor een vrijblijvende inventarisatie. Op deze manier kunnen wij tot een optimaal advies komen voor uw situatie. 

Vrijblijvende inventarisatie door één van onze gecertificeerde installateurs

Onze experts zullen samen met u de eisen en wensen doornemen en kunnen aan de hand van de inventarisatie tot een ideale oplossing komen voor uw bedrijf/object. Naar aanleiding van dit bezoek kan dan direct een gerichte offerte worden opgesteld.
Ook na een inventarisatie heeft u zelf nog de keuze of u het camerabewakingssysteem zelf wilt installeren, deels zelf wel installeren of volledig door ons te laten installeren. De inventarisatie is gratis en vrijblijvend en verplicht u dus tot niets. Liever geen inventarisatie op locatie, maar toch vragen? Onze experts kunnen u ook telefonisch adviseren.

Contact