VoIP-telefonie

Via Hosted VoIP bent u voortaan overal en altijd bereikbaar. Omdat uw telefonie over het internet gaat, bent u niet meer afhankelijk van één locatie. Net als uw e-mail kunt u voortaan overal ter wereld bellen en gebeld worden, wanneer u dat wilt.

Wat is VoIP

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. Vrij vertaald betekent dit spraak over een datanetwerk, oftewel bellen via een internetverbinding.

Wij bieden u

Wij bieden u de mogelijkheid uw huidige telefonie-omgeving in kaart te brengen en aan de hand daarvan brengen wij een advies uit. Dit advies helpt u in de keuze van een provider die het beste bij u past en waar nodig kunnen wij u adviseren over de infrastructuur die u nodig heeft. Dus heeft u een (andere) telefooncentrale nodig of kunt u beter een gehoste centrale gebruiken, zijn er andere typen telefoons nodig etc., dan kunnen wij u hierin adviseren en begeleiden. 

Bellen via een internetverbinding heeft een aantal grote voordelen. Flexibiliteit en kostenbesparing worden over het algemeen als de belangrijkste gezien. Andere belangrijke voordelen zijn:

Capaciteit

Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaats kan vinden over één VoIP-lijn, is nagenoeg onbeperkt. Daarmee zal uw telecomomgeving nooit de beperkende factor zijn bij een eventuele bedrijfsgroei.

Locatie-onafhankelijk

U werkt drie maanden in een ander pand? U gaat verhuizen? Met VoIP geen enkel probleem. Een VoIP-account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP-bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger.

Flexibel

U kunt uw telefoontoestel koppelen aan iedere netwerklocatie. Werkt u een periode in een projectruimte, dan neemt u gewoon uw toestel mee. Er hoeft niets te worden omgeschakeld en een netwerkbeheerder hoeft geen instellingen aan te passen. Een interne verhuizing is daarmee eenvoudig.

Gemakkelijke configuratie

VoIP is volledig te configureren via een webinterface. Een toestel vervangen of nieuwe toestellen plaatsen is daardoor zeer eenvoudig. Patchen is niet meer noodzakelijk.

Eenvoudig aan te leggen

U hoeft geen aparte kabels meer te trekken voor een telefoonverbinding. De kabels voor het computernetwerk kunnen worden gebruikt voor telefonie. Bij sommige VoIP-toestellen is het zelfs mogelijk een netwerkkabel door te lussen, waarmee een computer en een telefoon gebruik kunnen maken van één kabel. U hoeft dus geen twee netwerken te onderhouden. Bij een verhuizing zijn de kosten van het aanleggen van een netwerk en het trekken van kabels laag.

Gemakkelijk overstappen

Indien u over wilt stappen naar een andere telecomleverancier, hoeft u alleen de telefoonnummers te verhuizen en de VoIP-gegevens van de nieuwe leverancier in uw centrale of toestellen te zetten. U kunt daarmee snel en probleemloos overstappen naar een andere telecomleverancier.

Goedkoper bellen

Gratis bellen wordt door zakelijke VoIP-leveranciers nog niet aangeboden, maar bij de gemiddelde VoIP-aanbieder is bellen wel goedkoper. VoIP-gebruikers bellen onderling overigens gratis. Daarbij maakt het niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft, is de maandelijkse besparing op de gesprekskosten aanzienlijk.

Verlaag uw communicatiekosten met minstens 20% per maand! Gegarandeerd.

U kunt nu uw maandelijkse kosten voor datacommunicatie, internet en telefonie met minimaal 20% verlagen! Dat garanderen wij. U bespaart direct omdat u niet meer in een telefooncentrale hoeft te investeren. De kracht van onze oplossing zit in de (technische) bundeling van diensten. Daardoor vervallen veel kostencomponenten:

  • Geen telefooncentrale meer nodig (geen afschrijving/renteverlies)
  • Geen onderhoudskosten van de telefooncentrale meer
  • Geen ISDN/analoge abonnementen meer nodig

Tarieven

TendenZ ICT rekent geen start kosten bij een klant op locatie. Ook rekenen wij geen voorrijkosten binnen een schaal van 100 km.

Unieke voordelen

Deze ultramoderne IP-telefooncentrale dienst biedt u naast het feit dat u niet meer in een telefooncentrale hoeft te investeren, een groot aantal extra voordelen:

  • Bellen over uw data- of internetverbinding
  • Gratis onderling bellen, ook naar mobiele toestellen
  • Lagere gesprekskosten
  • Behoud van huidige telefoonnummers
  • HD stemkwaliteit
  • Onze VoIP technologie kunt u altijd aanpassen naar uw wens 

Deze dienst wordt volledig door ons beheerd: u blijft up-and-running.

Bel direct voor een afspraak

Wilt u gebruikmaken van het introductieaanbod voor dé IP-telefooncentrale? Heeft u belangstelling voor een quick scan om te bekijken wat uw voordelen exact zijn? Neem dan snel contact op met één van onze adviseurs voor de best passende oplossing. Wij kunnen u uiteraard alles uitleggen over dit aanbod.

Naast advies kan TendenZ ICT ook de complete levering en inrichting verzorgen. Van het aanmelden bij de provider tot het inrichten van de centrale en het plaatsen van alle apparatuur. Door onze ervaring en expertise in samenwerking met onze partner Dean One kunnen wij u optimale zekerheid bieden op het gebied van bereikbaarheid en functionaliteiten.