Internet verbindingen

Een goede internetverbinding is voor een onderneming een must. Snel en stabiel online navigeren. Dat is de kwaliteit van onze internetverbindingen.

Neem contact met ons op

Internet is in het moderne bedrijfsleven onontbeerlijk. Het onderhouden van een bedrijfswebsite, het onderhouden van contacten via e-mail, het zoeken van informatie zijn allemaal zaken die een snelle en stabiele internet verbinding vereisen. Met Asymmetric Digital Subscriber Line (ADSL) of glasvezel is het mogelijk onbeperkt en snel te internetten voor een vast bedrag per maand. TendenZ ICT voorziet uw organisatie hierin door het aanbieden van een zakelijke ADSL- of glasvezelverbinding. Dit is het antwoord voor organisaties die afhankelijk zijn van een betrouwbare en veilige internetverbinding.

Zakelijk ADSL en glasvezel biedt organisaties de opties die organisaties tegenwoordig eisen: veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid. Middels een zakelijke ADSL-verbinding van TendenZ ICT bent u verzekerd van een snelle en stabiele internetverbinding.

Beschikbaarheid

Neem contact met ons op om samen met ons te kijken wat er op uw adres beschikbaar is. Hierbij maken wij gebruik van de diensten van onze partners Dean One en RoutIT.