Netwerk/systeem beheer

De kwaliteit van uw netwerk draagt zonder twijfel bij aan het succes van uw organisatie. Een complex systeem als een computernetwerk vergt onderhoud, zowel preventief als reactief.

Neem contact met ons op

Organisaties maken tegenwoordig veelvuldig gebruik van een IT-omgeving om werkzaamheden goed uit te voeren, waardoor ook de afhankelijkheid van deze systemen groeit. Goede prestaties, hoge betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van de juiste functionaliteiten zijn dus van essentieel belang voor organisaties. Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat de gevolgen zijn als de voorgaande punten niet worden bereikt, en daardoor uw medewerkers niet in staat zijn hun werkzaamheden effectief uit te voeren.
TendenZ ICT levert daarom netwerkbeheer aan via onder andere beheercontracten, 24×7 monitoring, preventief onderhoud, back-up-oplossingen, (managed) services en support.

Netwerk/systeembeheer omvat diverse controle- en onderhoudsmogelijkheden om organisaties te voorzien van een degelijke ICT-omgeving.
Hierbij is onze ondersteuning gericht op de kwaliteit en services van de klant zoals u mag verwachten van ons als ICT leverancier.

Onze consultants staan tot uw beschikking voor alle ICT-vragen rondom soft- en hardware die bij u zijn geïmplementeerd.

Netwerk/systeembeheer doen we onder andere in de vorm van een strippenkaart; dit maakt het voor u voordelig en bovenal overzichtelijk!
Een strippenkaart betekent niets anders dan dat u van tevoren een aantal uren inkoopt die u bij ons kunt besteden.
De strippenkaart bestaat uit preventief en reactief onderhoud. Uit ervaring is gebleken dat dit de prestaties van uw systemen bevordert en de kans op storingen aanzienlijk verkleint.

Veel voordelen!

De strippenkaart heeft natuurlijk vele voordelen. Zo betaalt u geen voorrijkosten en profiteert u van een lager uurtarief. We sommen het hieronder even voor u op:

  • Geen voorrijkosten
  • Concurrerend uurtarief
  • Een vaste contactpersoon
  • De strippenkaart is onbeperkt geldig
  • Wij waarschuwen u wanneer uw software licentie bijna gaat verlopen
  • Veel kan op afstand gedaan worden door middel van remote beheer
  • Helpdeskondersteuning
  • Advies rondom uw IT-netwerk

Kortom, uw eigen systeembeheerder voor een zeer concurrerend tarief.