E-mail in de cloud

Een tweetje hier en een appje daar: korte berichten zijn aan de orde van de dag. Maar uiteindelijk is de ‘ouderwetse’ e-mail nog altijd de voornaamste vorm van zakelijke communicatie.

Neem contact met ons op

E-mail in de Cloud

E-mail in de Cloud of ook wel bekend als Hosted Exchange is een Cloud oplossing waarbij u overal kan beschikken over uw e-mail, agenda en contacten. Hierbij is uw data altijd veilig en overal supersnel benaderbaar.


Daarnaast kunt u dit eventueel ook delen met anderen. Al uw gegevens zijn benaderbaar via een gebruiksvriendelijke webpagina (Outlook Web App). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om naast de gewone cliënts, mobiele apparaten (Tablets, Smartphones) te koppelen aan de Hosted Exchange omgeving. Op deze manier kunt u altijd en overal over uw gegevens beschikken.


Enkele voordelen van E-mail in de Cloud zijn:
Automatische updates en minder onderhoud
Software-updates gaat automatisch; direct na een release wordt de Cloud geüpdatet. Tegelijkertijd kunnen jij en je medewerkers zelf bepalen hoe jullie e-mailfuncties instellen en gebruiken. Je krijgt dus niet de lasten, maar wél de lusten.


Betere beveiliging
Wij als TendenZ ICT hebben een heel team dat zich bezighoudt met de beveiliging van jouw data. Hierbij voldoen wij aan de Europese wetgeving die zins 2016 van kracht is.


Flexibel / schaalbaarheid
Werk je met e-mail in de Cloud, dan kun je per stuk, per moment, per week of per maand op- en afschalen. Met Cloud-based e-mail heb je nooit meer een ‘omvang-gerelateerd’ probleem.

Kostenreductie
Je koopt namelijk alleen de clouddiensten die je nodig hebt , geen dure investeringen van mailservers.

 

Contactformulier

 

Meer informatie over E-mail in de Cloud

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.