Werken in de Cloud

Altijd en overal toegang via internet tot uw kantooromgeving via een device als bijvoorbeeld mobiele telefoon, tablet, desktop of laptop.

Neem contact met ons op

Werken in de Cloud

De traditionele werkplek verliest steeds meer terrein ten opzichte van de mobiele werkplek. Steeds meer organisaties oriënteren zich op de mogelijkheden van het werken op afstand. De behoefte om productief te blijven en in contact te blijven, is hierbij een belangrijke factor. Er bestaan veel situaties waarin toegang tot uw bedrijfsgegevens en applicaties op afstand grote voordelen oplevert. TendenZ ICT voorziet uw organisatie van informatie- en communicatietechnologie die het u en uw medewerkers mogelijk maakt om op afstand toegang te krijgen tot uw bedrijfsgegevens en applicaties. Tevens zorgen wij ervoor, dat het gebruik van IT-functies en de investering die daaraan verbonden is, veel beter op elkaar zijn afgestemd.

Service

TendenZ ICT levert met Cloud Computing een dienst die naast dat u altijd over actuele software beschikt, u ook in staat stelt hiervan te profiteren, zonder direct alle bestaande investeringen versneld af te schrijven. Met onze Cloudservice kunt u direct starten en het allerbeste uit Office365, Office 2016 en alle overige applicaties halen.

Voordelen van Werken in de Cloud

Met de Cloudservice van TendenZ ICT bent u in staat exact het juiste type en de juiste hoeveelheid IT-functies aan te schaffen en kunt u op elk gewenst moment capaciteit en applicaties toevoegen. Bovendien betaalt u alleen voor de functionaliteit, opslag, rekenkracht en applicaties die u daadwerkelijk gebruikt. Met onze Cloudservice heeft u de mogelijkheid om altijd en overal te werken, bespaart u minimaal een uur per dag en heeft u geen last meer van bijvoorbeeld lange files. Op deze manier kan iedereen zo productief mogelijk werken.

IT-infrastructuur

Bij TendenZ ICT kunt u via werken in de Cloud gebruikmaken van onze infrastructuurvoorzieningen wanneer u het beheer van uw software of kantoorautomatisering bij ons onderbrengt. Hierbij is TendenZ ICT verantwoordelijk voor de continuïteit en beschikbaarheid van uw IT-infrastructuur. Hierbij voldoen wij aan alle Europese normen.

Bij Cloud Computing moet u denken aan:

  • Online werkplek
  • Hosted Exchange
  • Online opslag
  • Shared server
  • Dedicated server
  • Remote back-up
  • Webhosting

Meer informatie over Werken in de Cloud

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.