Hét ICT Bedrijf van Assen, Tendenz ICT!

Op zoek naar een ICT bedrijf uit Assen? Wij van TendenZ ICT Assen kunnen uw bedrijf ondersteunen en volledig ontzorgen op het gebied van ICT.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag dan direct de volledig gratis IT-Check aan, wij nemen vervolgens contact met u op om een vrijblijvende afspraak te maken voor een 2 uur durende IT-check. Na afloop van deze check kunnen wij u adviseren op het complete gebied van uw ICT omgeving.

Doe de GRATIS IT-Check!

Wij bieden je geheel gratis een uitgebreide IT-Check aan, je zult verbaasd zijn over de uitkomst!

 
 

ICT-oplossingen

Door het inzetten van slimme ICT-diensten en oplossingen zorgt TendenZ ICT Assen dat je altijd en overal in verbinding staat met collega’s en klanten en overal toegang hebt tot alle nodige informatie. Daarnaast waarborgen wij dat alles 100% veilig bewaart blijft, op deze wijze heb je geen omkijken meer naar je ICT. Lees meer over onze oplossingen.

Van Online werkplek tot All-in beheer.

Benieuwd wat jouw organisatie kan besparen met onze hulp?

Heeft ook u de afgelopen tijd last gehad van hardnekkige virussen of die vervelende spam? Is uw netwerk ook zo traag? Heeft u vaak last van vastlopers? Of wilt u ook weten hoe het met uw huidige netwerk is gesteld?

 
 

CRM & Marketing Automation

Een andere tak waarin TendenZ uit Assen is gespecialiseerd, is CRM, oftewel relatiebeheer. Onze CRM-consultants voorzien zowel grote als kleine bedrijven van Act! relatiebeheersoftware welke volledig flexibel in te richten is. Helemaal naar behoefte en passend bij jouw bedrijfsstructuren. Act! CRM is een oplossing voor zowel sales- als marketingteams, omdat Act! ook een geavanceerde en betaalbare Marketing Automation-oplossing biedt en daarmee de ideale tools om je relaties goed te onderhouden en uit te bouwen.

Meer informatie over CRM & Marketing Automation >