Werken met SaaS

SaaS staat voor “Software as a Service”, vaak wordt ook de term "Software on demand" gebruikt. Het belangrijkste voordeel van werken met een SaaS, is dat je als klant de software niet hoeft aan te schaffen. Je bent verzekerd van de juiste software die altijd up-to-date is. Het grootste verschil met een online werkplek is dat bij een SaaS-oplossing de software wel op je eigen device draait. De opslag gebeurt wel in de cloud.

Geen software meer aanschaffen

Dankzij onze SaaS-oplossingen hoef je zelf geen softwarepakketten meer aan te schaffen waarvan je meestal maar een klein deel van het hele pakket gebruikt. Wij zorgen ervoor dat je precies die software hebt die je bedrijf nodig heeft en tevens dat je altijd up-to-date en veilig kunt blijven werken. Bovendien betaal je alleen voor de functionaliteit, opslag, rekenkracht en applicaties die je daadwerkelijk gebruikt.


Informatie aanvraag Saas

Wil je meer informatie over Office 365 en de aanvullende mogelijkheden? Vraag dan direct vrijblijvend meer informatie op.

 
 

SaaS Oplossingen

TendenZ ICT biedt de SaaS-oplossingen aan in verschillende pakketten. Hieronder vind je u een overzicht van de mogelijkheden.