Een online werkplek of cloud werkplek

Waarom gaan steeds meer bedrijven gebruikmaken van een online werkplek, ook wel bekend als remote desktop / virtual desktop, of verhuizen zoveel bedrijven naar de cloud? Het komt omdat een cloud werkplek de efficiëntie verhoogt, de cashflow verbetert en nog veel meer voordelen biedt.


Is een online werkplek geschikt voor mijn bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een online werkplek en welke voordelen een online werkomgeving jouw bedrijf kan bieden? Wij bieden nu de mogelijkheid om onze cloud oplossingen volledig GRATIS te proberen!

Online werkplek GRATIS proberen!

Wil je onze online werkplek gratis uitproberen? Dé oplossing voor bedrijven met meerdere vestigingen, of medewerkers die vanuit huis werken of veel onderweg zijn. Zolang er een internetverbinding is kan er gewerkt worden!

 
 

Jouw werkplek online bevat:

Ben jij klaar voor een werkplek in de cloud?

Probeer dan nu direct GRATIS onze online werkplek uit en ontdek direct alle voordelen van een werkplek in de cloud!
Veilig werken waar en wanneer jij dat wilt.

 
 

Online werkplek combineren met ACT

Met een online werkplek & Act! beschik je over je volledige kantooromgeving in de cloud. Waar het simpel gezegd op neerkomt is dat je, waar ook ter wereld, verbinding kunt maken met je eigen bureaublad. Overal toegang tot je documenten en softwareapplicatie. Daarnaast kan TendenZ je volledig ontzorgen op het gebied van IT waardoor onderhoud, updates en licentiekosten verleden tijd zijn. Kijk voor meer informatie op: TendenZ.nl