Microsoft 365

Werken met Microsoft 365

Microsoft 365 is een Software as a Service (SaaS) abonnement, waarmee je een compleet pakket aan IT-diensten geleverd krijgt. Een belangrijk voordeel van werken met SaaS oplossingen is dat het niet langer nodig is om dure hardware en software aan te schaffen, maar dat je een maandelijks bedrag per medewerker betaald. De benodigde software kan per maand flexibel worden op- en afgeschaald, zo betaal je alleen voor hetgeen ook daadwerkelijk nodig is. Je bent verzekerd van de nieuwste software die automatisch geüpdatet wordt.

Office 365 vs Office 2019

Een groot verschil tussen Office 365 en Office 2019 is de licentievorm. Microsoft 365 wordt als abonnement afgenomen en wordt automatisch bijgewerkt naar de nieuwste versie. Office 2019 wordt eenmalig aangeschaft en verouderd na verloopt van tijd. Wanneer de ondersteuning voor het Office pakket verloopt moet een nieuwe versie worden aangeschaft. Een ander groot verschil is de software die je tot je beschikking krijgt. Afhankelijk van het type Microsoft 365 abonnement krijg je toegang tot verschillende extra applicaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mail via Microsoft Exchange, Microsoft Teams voor online vergaderingen met collega’s of externen en Cloud opslag in OneDrive en SharePoint.

Informatie aanvraag Saas

Wil je meer informatie over Office 365 en de aanvullende mogelijkheden? Vraag dan direct vrijblijvend meer informatie op.

 
 

SaaS Oplossingen

TendenZ ICT biedt de SaaS-oplossingen aan in verschillende pakketten. Hieronder vind je u een overzicht van de mogelijkheden.

Office365 Oplossingen

TendenZ ICT biedt de Office365-oplossingen aan in verschillende pakketten. Hieronder vind je u een overzicht van de mogelijkheden.